Advies met M.I.N.T.

Ben je bekend met alle financiële mogelijkheden die er voor jou zijn? Wil je graag een compleet overzicht en duidelijk inzicht in je situatie? Dan is een hypotheekplan van Advies met M.I.N.T. wellicht iets voor jou. Een hypotheekplan gaat verder dan alleen een hypotheekadvies en is volledig op maat gemaakt voor jouw toekomst, zodat je meer zekerheid hebt en straks zonder zorgen woont. Advies met M.I.N.T. staat dan ook voor Advies met Meer Inzicht Naar de Toekomst. 

𝐇𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐢𝐭? 

  • Je komt jouw droomhuis tegen maar wilt wel zeker weten dat je de juiste keuzes maakt.
  • Je wilt jouw droomhuis heel graag kopen maar niet ten koste van alles. 
  • Je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn. Niet op basis van een standaardtoets die je overal op internet kunt vinden maar op basis van wat voor jou goed betaalbaar is. 
  • Je wilt weten of je in de toekomst ook de maandlasten goed kunt betalen, bijvoorbeeld omdat je kinderen krijgt, je kinderen gaan studeren of je gaat met pensioen. 

Laat Advies met M.I.N.T. een frisse blik bieden; laat mij jou zekerheid bieden wanneer complexe financiële situaties daarom vragen. Dat is wat ik dagelijks doe voor mijn klanten. Juist in het ‘eerlijke advies op maat’ wil ik het verschil maken; ik ben er voor jou en ga altijd voor het beste resultaat, zodat je kunt genieten van het leven zonder financiële zorgen gericht op de toekomst. Je investeert in financiële rust.


Contactgegevens

Chassésingel 38, 4811HD Breda, Nederland
Bezoek
Talen
Erkenning
Afspraak mogelijk
Webcam - advies op afstand

Ma. 09:00 uur - 18:0 uur
Di. 09:00 uur - 18:0 uur
Wo. 09:00 uur - 18:0 uur
Do. 09:00 uur - 18:0 uur
Vr. 09:00 uur - 18:0 uur
Za. Op afspraak
Zo. Op afspraak